Próbálja ki a Keto Light Plus-szal – a felhasználók örülnek

Minden, amit tudnia kell a keto étrendről: pozitívumok, kockázatok + menük. Teljesen ártatlanul kezdődött. Végül ez egy gonosz étrendet eredményezett, az úgynevezett ketogén étrendet, amely állítólag sokkal jobban segít a fogyásban, mint bármi más.

A keto étrendet eredetileg 1921-ben vezette be az endokrinológus. Azonban egy teljesen más célból, mint amire számíthat. Az Amerikai Orvosi Szövetség éves találkozóján elfelejtett felfedezéssel állt elő az ókori görögökről, akik megállapították, hogy az éhezés / koplalás során a betegek kevesebb epilepsziás rohamot szenvedtek.

Mint Hippokratész írta, megerősítette, jelenlegi felhasználói vélemények 2021 hogy ha a betegek újra kezdenek enni, a rohamok száma nőtt. Meg akarta tudni, mi a böjt különlegessége, hogy olyan csodálatos hatásai vannak az epilepszia elnyomásában.

Megállapította, hogy amikor az emberek böjtölnek, két fontos változás következik be: először – csökken a vércukorszintje, másodszor – megnő a ketonszintje. Lehet, hogy ismeri a glükózt, ez a fő energiaforrás, amelyet a szervezet szénhidrátokból állít elő, de a ketonok olyan anyagok, amelyek helyettesíthetik a glükózt energiaforrásként.

Keto Light Plus ital, összetevők, hogyan kell bevenni, hogyan működik , mellékhatások

Ez a megállapítás annyira elbűvölte Geyelt, hogy úgy döntött, hogy meg tudja-e érni más módon, mint éhen. Néhány év kutatás után megjelent egy keto étrend, amelynek feladata a diéta kiigazításával (a szénhidrátbevitel korlátozása) volt a összetevők ketózis állapotának elérése, ahol a szervezet mellékhatások a glükóz helyett fő ketonokat használ hogyan működik  energiaforrásként.

A tanulmányok ígéretesek voltak, valóban Keto Light Plus összetevők működtek. De egy évvel később új felfedezés érkezett fenitoin formájában, amelyről 1936-ban kiderült, hogy hatásos az epilepszia ellen. Tehát, ha van gyógymódja, akkor nem kell diétával foglalkozni. A Keto diéta feledésbe merült, amíg a marketing agyak ki nem ásták és elkezdték a fogyás új csodájává tenni.

És nem csak. Amellett, hogy állítólag gyorsabb fogyást okoz, állítólag segít abban is, hogy jobban gondolkodjon, jobban érezze magát, tovább éljen, elkerülje az édes vágyakat és még sok minden mást. Csak pletykákat reklámoznak, vagy tényleg el lehet hinni? Nézzük meg közelebbről. Miért bízhat ebben a cikkben (mint a kevesek egyike Lengyelországban)

Kétségtelen, hogy ha valami népszerűvé összetevők  válik, elkezd írni róla. De ellenjavallatok bárki bármit megírhat az interneten. A pletykák a 21. században terjednek, és az írásban már nem viselik a hogyan működik  kritikus gondolkodást. Ahogy Mark Twain mondta: „A hazugság a világ felén elmúlik, és az igazság még mindig húrokkal van összekötve.”

Ha hozzáteszi, hogy pénzt keres az emberek tudatlanságából, amikor a fogyásról van szó, annál könnyebb téves információkkal pénzt keresni belőlük. De ital nem számít, ez a cikk nem az olvashatóság érdekében készült, hogyan kell bevenni  hanem azért, hogy Ön támaszkodhasson.

Ha megnézi azokat a cikkeket, amelyek a Keto Light Plus összetétel Google tetején vannak, és olyan kifejezéseket találnak, mint a „keto diéta” ​​vagy a „ketogén diéta”, nagyon megbízhatatlan információkat talál. Többnyire olyan webhelyekről van szó, mire való amelyek közvetíteni akarják egyes keto diéták értékesítését, ennek köszönhetően jutalékot fognak keresni.

Szilárdan bemutatják és bemutatják a különféle bizonyítékokat (például ezt, ezt vagy ezt a tanulmányt), hogy tudományosan és hitelesen hogyan kell bevenni  megalapozottak legyenek. A tudatlanok és a laikusok számára ez elegendő bizonyíték arra, hogy áldozataivá váltak. De ha mikroszkóp alatt nézi, akkor sok lyukat talál a bizonyítékaikban.

Keto Light Plus vélemények, fórum, hozzászólások

Nem mintha rossz dolog lenne, de ha legalább korrekt és megalapozott információkkal rendelkeznének, amelyek valóban vélemények megerősítenek valamit. Vagy ha nem ellentmondanak egymásnak, hogy az emberek kivegyenek belőle valami konkrét dolgot, és ne gondolkozzanak azon, hogy elolvassák az igazságot.

Mondjunk néhány példát. Íme néhány hamis / félrevezető állítás: „A zsír a májban is ketonokká alakul, ami energiaforrás a megfelelő agyműködéshez.” – Azt a fórum benyomást kelti, hogy ketonokra van szükség az agy megfelelő működéséhez, ami nem igaz. Evolúciós szempontból nincs szükség ketonokra a megfelelő agyműködéshez. Az agy a glükózon dolgozik, és nélküle nem él túl.

Gyakran összekapcsolják e 23 tanulmány egyikét az alacsony szénhidráttartalmú étrenddel, amely megállapította, hogy az alacsony szénhidráttartalmú jelenlegi felhasználói vélemények 2021 étrend hatékonyabb, mint az alacsony zsírtartalmú étrend, és ezzel bizonyítja nagyobb hatékonyságukat.

Sajnos ezek a tanulmányok nem igazán mutatják a keto étrend jobb hatékonyságát, mivel cukorbetegeknél végezték őket, vélemények és mivel csökkent az inzulinérzékenységük, magasabb szénhidráttartalmú étrend mellett lassabban fognak fogyni. Egészséges populációra nem alkalmazható.

És mi van néhány ellentmondásos tanácskal. Szerint valaki legyen nagy zsírfogyasztás Másutt a minimális zsírtartalom tartozik. A keto diéta, amelyet gyakran egyszerűen keto néven emlegetnek, nagyon alacsony szénhidrátmennyiséget és magas minőségű zsírtartalmat tartalmaz. Számos hasonlóság van az Atkinson-étrenddel és az alacsony fórum szénhidráttartalmú étrenddel.

A diéta lényege a szénhidrátbevitel jelentős csökkenésében rejlik, amelyet a megnövekedett zsírbevitel vált fel. A ketózis a test természetes hozzászólások élettani állapota. Akkor fordul elő, amikor a szervezet rendszeresen elegendő mennyiségű fehérjét (fehérjét) lát el az étrendben, és ezzel egyidejűleg a szénhidrátok és zsírok bevitele minimálisra csökken.

Keto Light Plus mennyibe kerül, ár

Egyszer elveszítheti az izmokat, akkor biztosan nem fogja elveszíteni az izmokat. Elveszítem az izomtömeget? Minden étrendnél fennáll a kockázat. Magas fehérjebevitel és magas a ketonszint segíthet minimalizálni az izomvesztést, különösen, ha súlyokkal edz. A ár testsúlycsökkentés egy fehérjetartalmú étrendben (vegye figyelembe a keto diétát) elsősorban a zsírraktárak és az izomtömeg fenntartásának rovására megy.

Nagyon nehéz találni valamit, ami legalább egy mennyibe kerül kicsit egyértelmű választ adna. És nem is említem, milyen forrásokat idéznek. Ezek a források gyakran egyáltalán nem bizonyítják, amit a keto étrendről szóló cikkekben mondanak.

Például, ha azoknál az izmoknál maradunk, és hogyan maradnak veled, gyakran hivatkoznak erre a tanulmányra. Nos, jó forrás, de sehol sincs említés arról, hogy megbízhatóan fenntartaná az izmait a keto diéta során. Az egyetlen dolog, amit ott talál: „Érdekes, hogy ezzel a diétával a sovány test izmait nagyrészt megkíméljük.” Így fordításban az izomtömeg nagyrészt megmarad ezen a diétán.

Nem tudok rólad, de a fenntartás nagyrészt nem azonos az izomtömeg-állítással. Ezután egy cikk hivatkozik erre a tanulmányra, amely állítólag bizonyítja a keto diéta nagyobb hatékonyságát, és azt is állítja ebben a cikkben, hogy nincs szükség kalóriák számolására. Nos, nemcsak a címsorokon és az összefoglalókon kell elolvasnia, hanem el kell olvasnia a ár tanulmányban leírtakat is.

Az absztrakt megemlíti, hogy a megfigyelt emberek mennyibe kerül annyit ehettek, amennyit csak akartak, de ez nem azt jelenti, hogy reggeltől estig ízeket ettek, és nem számolták a kalóriájukat. A nap végén még mindig több kalóriát égethetnek el, mint amennyit bevettek, és így teljesíthették a fogyás alapvető feltételét – hogy kalóriadeficitben legyen, ami a fogyás elsődleges kiváltó oka.

Keto Light Plus hol kapható, gyógyszertár

Valójában a tudósok megszámolták a kalóriáikat. Amikor megvizsgáljuk a keto diéta és a közepes szénhidráttartalmú diéta csoportban bevitt hol kapható kalóriamennyiségeket, azt találjuk, hogy a keto diéta csoportjának kevesebb volt az energiafogyasztása és kevesebbet evett, így természetesen többet fogytak.

Ez egyáltalán nem bizonyítja, hogy a ketogén étrend hatékonyabb, mivel ugyanazokat a feltételeket nem hasonlították össze. Valójában a magasabb szénhidrátfogyasztású csoport naponta 700 kj (175 kcal) többet kapott. 100% -ban elmondható, hogy a keto diéta gyógyszertár során lefogy, ha követi a kalóriákat.

De ne ragadjon bele abba, hogy gyorsabb lesz, vagy csodával határos módon működik, még akkor is, ha túlevik. Mi a keto étrend és hogyan működik. Az elején el kell mondani, hogy a keto diéta nem fehérjetartalmú étrend, bár annyian hivatkoznak rá. A keto hol kapható étrend célja, hogy testét ketózisban tartsa.

De egy fehérjetartalmú étrend alatt fogyhat, miközben továbbra is szénhidrátot fogyaszt. A ketóz valójában olyan állapot, amely akkor fordul elő, ha a szénhidrátok száma korlátozott, és független a bevitt fehérje mennyiségétől.

Az eredetileg javasolt keto diétát az epilepszia kezelésére tervezték, és gramm fehérje és szénhidrát esetében 4 gramm zsírt javasoltak. Ezért néha 4: 1 diétának nevezték. Az eredeti keto diéta problémája, hogy túl alacsony a fehérjebevitele, ami nem ideális az izom fenntartásához, ezért manapság a fehérjebevitel növekszik ezen étrend alatt, gyógyszertár mivel fontosak a fogyás szempontjából. Ezért tévesen fehérjetípusú étrendnek tekintik.

A szénhidrátok bevitelét illetően meg kell tartani azokat gyógyszertárakban legfeljebb napi 50 gramm mennyiségben, de gyakran jóval alacsonyabb, 20-25 gramm körüli bevitel ajánlott. Ez genetikától függően egyéni – egyeseknek kevesebbre lesz szükségük, másoknak sokkal többet kell csökkenteniük a szénhidrátokat. Gyorsabban okoz-e fogyást a ketózis?

Keto Light Plus amazon, gyártó – Magyarország

Most nézzük meg a legfontosabb pontot – a ketogén diéta segít-e gyorsabban fogyni? Igen, gyorsabban fogysz. Gyorsabban fog fogyni a zsírtól? Egyáltalán amazon nem. Mit is jelent ez pontosan? Sok ember számára (főleg a súly megszállottjai számára) ez érthetetlen, de háromféleképpen lehet fogyni.

Fogyjon le gyártó – ami a legideálisabb módja a fogyásnak, kevesebb vizet fog tartani – általában bármilyen étrenden a kalória csökkentése ebay érdekében a vízből is lefogy, izmait veszít – a legrosszabb esetben, amelyet el akar kerülni. Mivel elsősorban a keto szénhidrátokat csökkenti, fontos megérteni, hogy a szénhidrátok hogyan befolyásolják a súlyt.

Hogyan befolyásolják a szénhidrátok a súlyt. Az első dolog, amit tudnia kell, hogy a szénhidrátok befolyásolják a glikogén mennyiségét és a víz visszatartását. A glikogén a szénhidrát egyik formája, amelyet a májban és az izmokban tárol. Minél több Magyarország szénhidrátot eszel, annál több glikogén lesz. Az ellenkezője is igaz.

Ami azonban a legérdekesebb – egy egység glikogén legfeljebb 3-4 egység vizet köt meg. Más szavakkal, 1 gramm glikogén 3-4 gramm vizet köt meg. Ha Keto Light Plus amazon belegondolunk, hogy egy átlagember legfeljebb 15 gramm glikogént tud elraktározni kilogrammjában, a leadott súly nagy részét víz képes megtenni.

Egy 70 kilós nő, aki fogyni szeretne, szintén 700 gramm glikogént és így még legalább 2,1 kiló vizet köthet hozzá. Összesen gyártó 2,8 kilogrammig. Mi történik, ha y hirtelen brutálisan csökkenti a szénhidrátokat? Csökkentse a ebay glikogénellátását majdnem nullára, és jelentős mennyiségű vizet veszít a testéből.

És nem csak. A kutatások azt is kimutatták, hogy a szénhidrát-korlátozás kevesebb más folyadék visszatartásához vezet a szervezetben. Tehát ha átáll a keto étrendre, Magyarország akkor gyorsan csökken a súlya, de ez a csökkenés nem a felesleges zsír, amelyet igazán szeretne.

Mindez a nagyobb hatékonyság csak látszólagos. Az amazon igazság a szénhidrát csökkentésről és a fogyásról. Az alacsony szénhidráttartalmú fanatikusok nagyon meggyőzően fogják mondani, hogy a szénhidrátok gonoszak és híznak. Távol velük.

Related Posts